Waarom zou ik eigenlijk gaan bloggen als Kindercoach?

Die vraag stelde ik mezelf keer op keer tijdens het starten met mijn praktijk. Je kunt toch alles al vinden online? En toch ben ik ermee begonnen.
Want waar vind je info over hooggevoeligheid, HSP, voor je kind of voor jezelf? Wat bij je past en wat je nodig hebt op dat moment? Waar staan die praktische tips? Er is zoveel informatie dat je op dat moment waarschijnlijk niet meer weet waar je moet gaan zoeken, of wat relevant is voor je.
Met mijn blogs ga ik jullie op de hoogte houden van alles rondom mijn nieuwe coachpraktijk, de laatste nieuwtjes en inzichten over hooggevoeligheid, informatie en boekentips, maar ik zal ook mijn persoonlijke ervaringen jullie delen. Want eindelijk kan ik doen wat ik het liefste doe, mijn hart openstellen om jou te helpen en begeleiden waar je in vastloopt op dit moment. Eerlijk en duidelijk, als coach, partner, moeder, als vriendin, als mezelf.
Van elkaars ervaringen leer je uiteindelijk het meest. Je bent echt niet de enige met zoveel vragen of twijfels. Dat dacht ik in het begin ook. Ik heb in mijn zoektocht naar mezelf als hooggevoelige met een hooggevoelige dochter door vallen en opstaan ontzettend veel overwonnen en geleerd. Volgens mij is het heel fijn om juist dat te delen.
Veel leesplezier alvast, ik hoop dat ik je kan inspireren. Om vooral die glimlach weer terug te zien op het gezichtje van je zoon of dochter en vooral bij jezelf! Dat zijn belangrijke toffe peertjes om te verzamelen op een dag!
Heb je nog vragen of suggesties voor me? Wat wil je graag lezen in de volgende blog?
Laat het maar weten, ik vind het leuk om je vragen te beantwoorden. Stuur me een bericht. Ik zal alles lezen en beantwoorden.

info@energetischcoachoosterhout.nl

gaan bloggen als kindercoach